Curriculum vitae

Arbeidserfaring

Sep. 2016 - d.d.

IT-Konsulent - Systemuvikler

hos Jobbdirekte AS

Jobbdirekte AS er en spesialistleverandør innen medierådgivning, stilling ledig annonsering og digitale rekrutteringsverktøy.

Her utvikler jeg i all hovedsak på purehelp.no, men bistår også ved andre IT-relaterte problemer (les. in-house support). Opplever veldig stor grad av frihet med muligheter for å prøve ny teknologi for nye problemer. Utviklingsteamet er lite, og stiller derfor krav til at man er relativt selvgående og løsningsorientert.

Språk: PHP, MySql, og jQuery frontend.

Rammeverk: Codeigniter, Symfony og Phalcon

Okt. 2014 - Aug. 2016

Systemuvikler

hos One Voice AS

OneVoice AS er Norges største it-bedrift for utvikling av programvare innenfor krisehåndtering og beredskap. Min jobb her er videreutvikling av eksisterende komponenter og moduler, utvikling av nye moduler med hjelp av vårt eget rammeverk.

Jeg har også vært med på kundeoppdrag for å løse mer spesifikke problemstillinger som har åpnet for økt kreativitet. Her har jeg blandt annet utviklet et timeføringssystem med tilhørende rapporter (intern oppdrag), og vært med på ett større prosjekt hvor hvor flere av våre kunder skulle snakke med en server via webservices.

Språk: PHP, MySql, og jQuery frontend.

Jun. 2014 - Aug. 2014

Butikkselger

hos Clas Ohlson Tønsberg

Arbeidsoppgavene mine gikk i hovedsak ut på kundeveileding og finne rett produkt til rett kunde, og eventuelle returer og reklamasjoner. Et viktig aspekt ved å finne rett produkt er en ryddig avdeling, og fikk derfor avdelingsansvar på multimedia.

Aug. 2012 - Des. 2013

Studentassistent

hos Høgskolen i Oslo og Akershus

Studentassistent i to fag. Ett på mitt eget fakultet (Web-prosjekt), og ett for biblotekarlinja (Brukere, gjenfinning og systemer).

Web-prosjektfaget hadde i første omgang fokus på "gult belte"-pensum, altså HTML og CSS, men ble mer PHP og jQuery/JavaScript orientert etterhvert. Mine oppgaver her var veileding i arbeidstimer, noen ganger også fritiden. Samt retting av obligatoriske oppgaver.

Brukere, gjenfinning og systemer hadde fokus på PHP og MySQL, hvor hoveddelen gikk på komunikasjonen mellom disse. Her var det kun veileding i arbeidstimer

Jun. 2010 - Aug. 2011

Ekstrahjelp / sommervikar

hos Clas Ohlson Tønsberg

Ringehjelp med faste arbeidsdager hver uke. Siste sommeren hadde jeg også vikarierende avdelingsansvar på baderomsavdelingen.

Utdanning

Aug. 2011 - Jun. 2014

Bachelor ingeniørfag

på Høgskolen i Oslo og Akershus

Utdanningen bestod i hovedsak av programmeringsfag og fag av annen teknisk art, men med ingeniørgraden kommer er det også fag med fokus på andre områder. De andre fagene er realfaglig- eller ledelsesorientert.

Hovedoppgave: Perspect.io - Et fleksibelt og kraftig verktøy for visualisering av big data. Hovedoppgaven ble gjort i en gruppe på fire. Sterkt knyttet opp mot OpenTSDB, og stikkord som node.js, jQuery og Google Charts forklarer hva produktet er laget av.

Mer informasjon om hovedoppgaven kan du finne på prosjektsiden vår.

Jan. 2010 - Jun. 2011

Realfagskompetanse på Høgskolen i Vestfold

Aug. 2005 - Jun. 2008

Generell studiekompetanse på Horten Videregående skole

Egne prosjekter

 

Fixedyour.net

Personlig lekeplass og hjemmeside. Her prøver jeg nye ting, og bruker det som en personlig presentasjonssde av meg selv.

 

dota.cafe

Stedet man skal kunne gjøre sine predictions i Dota 2 turneringer. Dette prosjektet er i startfase, og ligger i et private repo på github

Tanken er å generalisere hele systemet slik at man kan sette opp predictions for alle type turneringer

Prosjekt hvor jeg lærer meg Laravel.

Annet

Jan. 2014 - Nov 2014

Nestleder hos Ingeniørfabrikken på HiOA

Ingeniørfabrikken ble startet opp i Januar 2014, og skulle være et fristed og lekeplass med store muligheter for å lære mer om sitt eget fagfelt.

Dette var studentforeningen for de som ønsket å få mest mulig ut av utdannelsen sin, samtidig som de fikk være litt mer praktiske enn hva ordinære skoleoppgaver tillot.

Jan. 2009 - Des. 2009

Førstegangstjeneste på Gardermoen Militære Flystasjon/Madla

Hadde rekrutten på Madla i Stavanger, og dro videre derfra til Gardermoen og var Terminalassistent der. Min tjeneste gikk ut på håndtering av pax og bagasje, innsjekk, bilettbestilling, telefonsupport og truckkjøring. Ble også korporal på mitt opphold der som førte til mer ansvar i forhold til andre medsoldater