First post


Rule number one of first post - Never speak of first post..

Jeg er i det minste i gang, det er jo noe å notere seg. Angrer kanskje litt på den idèen med å "lage eget rammeverk" og sånt. Egentlig er det ikke så gærent, men det går sannhet i det at du kan skrive det og aldri bruke det. ALDRI BRUKE DET. Det er jo noe jeg kan notere meg til siden.

Jeg tror ikke jeg har gjort noen særlige endringer på denne siten siden 2016, det er i hvert fall det gitloggen sier. Mye har endret seg på den tiden.

Så det er jo noe.

Spennende! Begynt å sette opp sendgrid for å sende mail til meg selv. Virker litt overkill for det jeg forsøker å få til, men interessant allikevel. De har også ordnet det sånn at den gamle kontoen min på sendgrid må lages på nytt. Og nå tror jeg jeg har klart å lage en konto basert på samme e-post som jeg brukte sist. Det kommer jo til å bli "a world of destruction" å deale med siden antakeligvis. Ingen mail som kommer frem i hvert fall.

Det slår meg faktisk at det er mye enklere å lage noe, levere det, og aldri se på det igjen, enn hva det er å lage noe, levere det, og sørge for at det du har laget fortsetter å være amazing. Det kommer til å komme ny tech, og du kommer til å ville bruke det. Jeg synes PHP7 var nice og good når det kom. Look at them speeds etc. Men jeg må innrømme at det er ganske mye niceness som har kommet til PHP8 også. Det betyr at jeg absolutt burde oppdatere til det også her etter hvert. Spesielt siden PHP7 ikke er supportert lengere.

Hvem vet. Kanskje jeg rett og slett blir å fortsette å eksperimentere litt på denne siten her. Det hadde vært allright. Kanskje jeg finner litt glede i det. Det har vært morsomt og frustrerende så langt i hvert fall.

Jeg innser også at jeg må få ordna meg en litt allright editor for å lage disse postene. Det jeg sitter å surrer med nå i notepad er for nitten-pil-og-bue


Hanto, Jan Thomas - 18.04.2021 14:50 (Endret: 2021-04-18 22:16:25)